εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Εκστρατεία Προβολής της ΚΑΠ από την Commission

0 comments

 

 
Εκστρατεία επικοινωνίας για την προβολή της ΚΑΠ ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
 
 
 
Η εκστρατεία αυτή αποβλέπει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τη σημασία της γεωργίας στην καθημερινή μας ζωή, και το ρόλο που διαδραματίζει στην υποστήριξή της η Κοινή Αγροτική Πολιτική.
 
Επί του θέματος ο Επίτροπος Γεωργίας Dacian Cioloş , δήλωσε: «Αυτή η εκστρατεία είναι μια ευκαιρία για να τονιστεί η σημασία των καρπών της εργασίας των αγροτών στην καθημερινή μας ζωή. Πίσω από τα τρόφιμα που τρώμε, τα ρούχα που φοράμε, το τοπίο που απολαμβάνουμε, υπάρχει συχνά η σκληρή εργασία ενός αγρότη. Μετά τις πολιτικές διαπραγματεύσεις για τη μεταρρύθμιση της ΚΑΠ, ελπίζουμε να δείξουμε πως αυτή η πραγματική ευρωπαϊκή πολιτική θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο μέλλον, όχι μόνο στην παροχή τροφίμων, αλλά και για τη διατήρηση των φυσικών μας πόρων και μιας ζωντανής υπαίθρου – και ότι είναι λογικό να ανταμείβονται οι γεωργοί για αυτά τα ευρύτερα οφέλη που παρέχουν στην κοινωνία».
 
Στα πλαίσια της νέας ΚΑΠ η εκστρατεία με τίτλο «Φροντίδα για τις ρίζες μας», για το διάστημα 2013-2014 θα γίνει σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, με τα γεγονότα, οπτικοακουστικό υλικό και on- line συνδέσεις.