εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Ο Ρόλος των Κτηνιάτρων στις κτηνοτροφικές μονάδες

0 comments
Ο Ρόλος των Κτηνιάτρων στις κτηνοτροφικές μονάδες

 

Οι άνθρωποι εμπιστεύονται τους κτηνιάτρους για τη γνώση, την εμπειρία και την ενσυναίσθησή τους, λέει ο κτηνίατρος που εργάζεται σε μεγάλη πτηνοτροφική μονάδα των ΗΠΑ.

 

Οι κτηνίατροι πουλερικών πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους κάτι περισσότερο από έναν «μηχανικό κοτόπουλου», αλλά και ως πρεσβευτές του επαγγέλματος της κτηνοτροφίας, δήλωσε ένας άλλος κτηνίατρος, με το σκεπτικό, ότι οι κτηνίατροι έχουν ευθύνη να κάνουν περισσότερα από την απλή φροντίδα των ζώων.

Οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να μάθουν τι κάνω και τι κάνουν οι αγρότες μου και από πού προέρχονται τα τρόφιμα τους, είπαν οι κτηνίατροι. Οι καταναλωτές εμπιστεύονται τους κτηνιάτρους για να κάνουν το σωστό και θα δεχτούν αυτά που έχουν να πουν.

Ωστόσο, η καλή επικοινωνία δεν είναι απαραίτητα εύκολη για όλους στο επάγγελμα.

«Μερικοί από εμάς είμαστε πολύ καλοί στις τεχνικές μας δεξιότητες και μερικοί από εμάς δεν είμαστε οι καλύτεροι δημόσιοι ομιλητές», είπε. Και αυτό το ταξίδι μπορεί να γίνει πιο εύκολο, όσο περισσότεροι κτηνίατροι εργάζονται σε αυτό.

Δεν είναι τυχαίο εάν ασκούμε αυτό που πρόκειται να πούμε και να προσπαθούμε να το βελτιώσουμε, είπε. Η ιδέα πίσω από την πρακτική δεν είναι έτσι, ώστε οι κτηνίατροι να μπορούν να δώσουν «κονσερβοποιημένες απαντήσεις» σε όσους κάνουν ερωτήσεις, αλλά μάλλον να βεβαιωθούν ότι οι απαντήσεις τους είναι σαφείς και συνοπτικές.