εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Νέος Πρόεδρος στον ΣΕΒΙΖ

0 comments
Νέος Πρόεδρος στον ΣΕΒΙΖ

 

Ο Βασίλης Σαλάτας, συνιδιοκτήτης με τα δύο του αδέλφια της εταιρείας διατροφικών προϊόντων των ζώων Bioergex, είναι ο νέος Πρόεδρος του  Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών (ΣΕΒΙΖ).

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών,  το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της  Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου στις 02.02.2019,  στην πρώτη του συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα που πραγματοποιήθηκε στις 16.03.2019 στα γραφεία του στην  Θεσσαλονίκη, εξέλεξε  ομόφωνα, ως Πρόεδρό του, τον  Βασίλη Σαλάτα καθώς και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒΙΖ. Στην θέση του αντιπροέδρου τοποθετείται ο Ηλίας Μελισσουργός ενώ γενικός γραμματέας ο κ. Αναστάσιος Κυριακίδης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΙΖ έχει ως εξής:

 

Πρόεδρος Σαλάτας Βασίλειος ΒΙΟΕΡΓΕΞ – ΑΦΟΙ ΣΑΛΑΤΑ ΑΒΕΕ
Αντιπρόεδρος Μελισσουργός Ηλίας  ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ
Γενικός Γραμματέας Κυριακίδης Αναστάσιος ΒΙΟ.ΖΩ.ΚΑΤ ΑΕ
Οικονομικός Επόπτης Στραβαρίδης Μιχάλης ΣΤΡΑΒΑΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΒΕΕ
Μέλoς Δασκαλάκης Εμμανουήλ ΧΡΙΣΤΟΦ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΑΒΕΚΤΕ
Μέλος Σαραντίδης Κλέαρχος ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Μέλoς Σίσκος Αργύρης GREEFOS SA

Ο  νέος Πρόεδρος του ΣΕΒΙΖ, μετά την εκλογή του, δήλωσε:

Αρχικά, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπό μου εκλέγοντάς με Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών βιομηχανιών Ζωοτροφών. Με τιμά ιδιαίτερα η εκλογή αυτή, καθώς μου δίνεται η ευκαιρία, όχι μόνο να υπηρετήσω τον κλάδο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζωοτροφών, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και συνειδητοποίησης των προβλημάτων που πλήττουν τον κλάδο μας, λόγω της πολυετούς παρουσίας μου σ’ αυτόν, αλλά πρωτίστως να δράσω ενεργά για την προάσπιση των συμφερόντων του. Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να δεσμευτώ ότι κατά την θητεία μου θα αγωνιστώ για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε με καθαρό μυαλό, ψυχραιμία, εμπειρία, σύνεση και αποφασιστικότητα. Οι μελλοντικές προκλήσεις προδιαγράφονται σημαντικές και απαιτητικές για την εκτέλεση των καθηκόντων μας και αναμφίβολα θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια ώστε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Θεωρώ όμως ότι η αλληλεγγύη και η συναδελφικότητα αποτελούν τις πιο στέρεες βάσεις για την επίτευξη του κοινού μας στόχου: την θωράκιση του κλάδου μας και το ενιαίο συμφέρον.

Στην προσπάθεια αυτή, σας καλώ να πορευτούμε μαζί, δίνοντας βαρύτητα στον απώτερο σκοπό μας και στην δυναμική παρουσία του Έλληνα κτηνοτρόφου, βιοτέχνη βιομηχάνου μεταπράτη, με σύμπνοια, υπευθυνότητα, συνέπεια, σταθερότητα και με κύριο γνώμονα το συλλογικό μας συμφέρον.

Ο κλάδος μας, παρά τις αντιξοότητες και τα πολιτικοοικονομικά δρώμενα, θα πρέπει να είναι ισχυρός και παρών σε όλες τις εξελίξεις και να συναποφασίζει με την Πολιτεία για το μέλλον.

Σας ευχαριστώ θερμά για ακόμα μια φορά που με τιμήσατε με την ψήφο σας και κυρίως θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Ηλία Μελισσουργό για το έργο και την στήριξή του.