εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος

0 comments

 

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο το καταστατικό της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ) και στη συνέχεια θα τεθεί προς έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 
 
 
Όπως ανέφερε o πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΔΟΚ κ. Ελευθέριος Γίτσας, στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί μια σειρά συνεδριάσεων, ώστε να ολοκληρωθεί το θέμα της ρύθμισης των εισφορών των μελών και να λυθεί το οικονομικό ζήτημα της Οργάνωσης για την εύρυθμη λειτουργία της.

Η έδρα της ΕΔΟΚ, σύμφωνα με τον κ. Γίτσα, θα είναι είτε στο χώρο του κτιρίου της ΠΑΣΕΓΕΣ είτε στον ΕΛΓΟ Δήμητρα. 
 
Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Κυριακή 4 Μαΐου, στα γραφεία της οργάνωσης (Αρκαδίας 26 και Μεσογείων), θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της Διεπαγγελματικής Κρέατος στα γραφεία της οργάνωσης (Αρκαδίας 26 και Μεσογείων).
 
Μέχρι τώρα η Διεπαγγελματική Κρέατος λειτουργεί με προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, η θητεία του οποίου λήγει και για το λόγο αυτό τα μέλη της δια των αντιπροσώπων τους προσέρχονται σε εκλογική γενική συνέλευση. Το προσωρινό ΔΣ της Οργάνωσης το οποίο θα διοικήσει για έναν ακόμη χρόνο είναι: Πρόεδρος: Ελευθέριος Γίτσας (ΣΕΚ), αντιπρόεδρος: Θωμάς  Χαρίσης (ΠΟΚΚ), γραμματέας: Δέσποινα Μακιρλή  (ΣΕΒΕΚ), ταμίας: Χαράλαμπος Πανταζής (Ένωση Εμπορικών Αντιπροσώπων Κρέατος) και μέλος: Χρήστος  Μπαρλιάς  (ΠΑΣΕΓΕΣ).