εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Μέτρα Πρόληψης της Ευλογιάς

0 comments

 

 
Τα μέτρα πρόληψης της ευλογιάς στα αιγοπρόβατα ήταν το θέμα ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη.
 
 
 
Το επίκαιρο θέμα της ευλογιάς σε μονάδες προβάτων της Μακεδονίας και της Θράκης καθώς και των μέτρων που πρέπει να λαμβάνονται για την πρόληψη της νόσου, ανέλυσε ο Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας Μικρών Μηρυκαστικών Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ κ. Νεκτάριος Γιαδίνης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε ημερίδα στην Κοζάνη.

Η ημερίδα με τίτλο «Οι σύγχρονες εξελίξεις στην αιγοπροβατοτροφία» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα πρ. Νομαρχιακού Συμβουλίου στον ημιόροφορο της Νομαρχίας αποτελεί μέρος μιας σειράς 15 συνολικά εκδηλώσεων που διοργανώνει η Βιομηχανία Ζωοτροφών – ΒΙΟΖΩΚΑΤ ΑΕ στην Μακεδονία και τη Θράκη που αφορούν αγελαδοτρόφους, προβατοτρόφους και γιδοτρόφους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που συντόνιζε ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ κ. Τάσος Κυριακίδης, ο κ Χρήστος Λαγούδας (ειδικός συνεργάτης του Υ.ΜΑ.Θ. ) ανέλυσε τους τρόπους χρηματοδότησης και τη νέα ΚΑΠ, προσελκύοντας την προσοχή του ακροατηρίου.

Στην εκδήλωση, εκτός από τους κτηνοτρόφους της περιοχής, παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας κος Βαγγέλης Σημανδράκος καθώς και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. κος Δημήτρης Τριανταφύλλου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης & της Νομαρχίας Κοζάνης.