εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για το «Συνεταιρίζεσθαι»

0 comments

 

 
Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι εκπαιδευόμενοι του 1ου ΣΔΕ Λάρισας με θέμα το «Συνεταιρίζεσθαι»: Η περίπτωση του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων Θεσσαλίας-Πιερίας».
 
 
 
Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου οι εκπαιδευόμενοι του 1ου ΣΔΕ Λάρισας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το κατάστημα αυτόματης πώλησης γάλακτος στην περιοχή της Ανθούπολης και να ενημερωθούν για την πρωτότυπη ιδέα του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων Θεσσαλίας-Πιερίας «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» στα πλαίσια της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας.
 
Από πλευράς του Συνεταιρισμού μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς», κ. Ανδρέας Χαρδαλούπας, o οποίος αφού εξήγησε πως η συγκεκριμένη ενημέρωση εντάσσεται στο πλαίσιο ενός Εκπαιδευτικού προγράμματος που αναπτύσσει σταδιακά ο Συνεταιρισμός, αναφέρθηκε στη δημιουργία, στην εξέλιξη και στα σχέδια του συνεταιρισμού, ο οποίος ιδρύθηκε το 2010 και απαρτίζεται σήμερα από 102 γαλακτοπαραγωγούς, και απάντησε σε ερωτήσεις των εκπαιδευομένων. Οι υπεύθυνοι του Σχολείου ευχαρίστησαν τον κ. Χαρδαλούπα για τη διάθεση και το χρόνο που αφιέρωσε, τον γενικό διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Γκουγκουλιά για την παρουσία του, τον τεχνικό του συνεταιρισμού για την υποστήριξη της δράσης και όλα τα μέλη του συνεταιρισμού για το γάλα που προσφέρθηκε στο τέλος της συνάντησης.
 
Η ενημερωτική συνάντηση  άφησε μια πολύ καλή «γεύση» στους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές και έκλεισε με την διάθεση συνέχισης της  επικοινωνίας και των εκπαιδευτικών συναντήσεων.