εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Έκθεση VIV Russia 2013

0 comments

 

 
Έκθεση για όλη την αλυσίδα από τις ζωοτροφές μέχρι την παραγωγή κρέατος θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Μαίου 2013.
 
 
Δύο σημαντικές παρουσιάσεις θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της Έκθεσης:  η CropTech-FeedTech Russia 2013 και η  MeatTech Russia 2013.
 
CropTech-FeedTech Russia 2013 
 
Αυτή η εξειδικευμένη παρουσίαση εστιάζεται στην άλεση, την αποθήκευση και την επεξεργασί και μεταποίηση των ζωοτροφών. Η όλη αντίληψη περιλαμβάνει τις τεχνολογίες παραγωγής ζωοτροφών, πρώτων υλών για την παραγωγής του κρέατος, καθώς και καυσίμων. 
 
Η εστίαση αφορά στα αρχικά στάδια της καλλιέργειας και ανάλογα θα είναι τα εκθέματα. Ειδικότερα, αφορά στην καλλιέργεια φυτικών ειδών για την παραγωγή ζωοτροφών, προμιγμάτων, ζωοτροφών για ζώα συντροφιάς, αλεύρων, φυτικών ελαίων, πρώτων υλών για την παραγωγή σύνθετων ζωοτροφών και συστατικών τροφίμων, βιομάζας.
Η παρουσίαση θα καλύπτει τις εργασίες άλεσης, επεξεργασίας και αποθήκευσης καλαμποκιού, σταριού, ρυζιού, σόγιας, ξηρών καρπών, καρπών-ριζών κ.λ.π.

MeatTech Russia 2013
 
Κάθε χρόνο η εφοδιαστική αλυσίδα για τους τομείς του κρέατος, των πουλερικών και της υδατοκαλλιέργειας συμπεριλαμβάνονται στην εξειδικευμένη αυτή παρουσίαση. Η VIV Russia έχει μια μακριά παράδοση στη συμμετοχή παραγόντων και ενώσεων που συμμετέχουν στις αποφάσεις σχετικά με τους κλάδους της πτηνοτροφίας και της χοιροτροφίας. Επίσης, έχει επισκέπτες από το χώρο των σφαγείων και της μεταποίησης του κρέατος.