εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Εξαγωγικές Ευκαιρίες για τα Αυγά

0 comments

 

Τα μεταποιημένα αυγά και τα αυγοπροϊόντα έχουν περισσότερες πιθανότητες για εξαγωγή, σε σύγκριση με τα απλά αυγά.
 
 
Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που πραγματοποίησε το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ σε συνεργασία με την Υπηρεσία των ΗΠΑ για τα τρόφιμα και τα φάρμακα. Σύντομα θα υπάρχει πρόγραμμα, το οποίο θα επιτρέπει την πιστοποίηση αυτών των προϊόντων. Είναι ένα πρώτο βήμα της πολιτικής του προέδρου των ΗΠΑ, που θα ανοίξει νέες αγορές για τους παραγωγούς, θα φέρει οικονομικά οφέλη. καθώς και νέες θέσεις εργασίας. 
 
Η Υπηρεσία Πιστοποίησης θα πιστοποιεί μια σειρά προϊόντων που προέρχονται από αυγά, όπως ομελέτες, κατεψυγμένα αυγά, σφιχτά βραστά αυγά, μαγιονέζες και διάφορα τρόφιμα που θα περιέχουν συστατικά των αυγών. Η αγορά των προϊόντων αυτών υπολογίζεται ότι θα φθάσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια.
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους μεταποιητές και τους πτηνοτρόφους, αλλά και τους άνεργους και με βάση την αυξημένη ζήτηση παγκοσμίως για τέτοια προϊόντα. Κάποιες χώρες ζητούσαν πιστοποιημέν προϊόντα με βάση τα αυγά, έτσι η Αμερική προσπάθησε να βρει κάποια λύση, που θα αποτελούσε και διέξοδο σε κάποια δικά της προβλήματα.