εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Οι καταναλωτές πιστεύουν ότι η agtech (τεχνολογία στη Γεωργία) είναι ο δρόμος προς τη βιωσιμότητα

0 comments
Οι καταναλωτές πιστεύουν ότι η agtech (τεχνολογία στη Γεωργία) είναι ο δρόμος προς τη βιωσιμότητα

 

 

Πολλοί υποστηρίζουν την κλιματική έξυπνη γεωργία ως τρόπο μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της παραγωγής πουλερικών.

 

 

 

Οι καταναλωτές που ανησυχούν για την κλιματική αλλαγή και τη βιωσιμότητα πιστεύουν ότι οι αναδυόμενες τεχνολογίες μπορούν να συμβάλουν στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της παραγωγής πουλερικών.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι πιστεύουν επίσης ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε ορισμένους από τους ανθρώπινους περιορισμούς μας μέσω της τεχνικής καινοτομίας. Δηλαδή, μπορούμε δυνητικά να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της τεχνολογίας για να βοηθήσουμε να ξεπεραστούν ορισμένες από τις ανησυχίες που υπάρχουν σχετικά με την κλιματική αλλαγή.

Αυτοί οι καταναλωτές ενδιαφέρονται για την κλιματική έξυπνη γεωργία, μια προσέγγιση στην παραγωγή τροφίμων που υποστηρίζει την επισιτιστική ασφάλεια σε ένα μεταβαλλόμενο κλίμα μέσω της βιωσιμότητας στη γεωργική παραγωγικότητα, της προσαρμογής και της οικοδόμησης ανθεκτικότητας στην κλιματική αλλαγή και της μείωσης και απομάκρυνσης των αερίων του θερμοκηπίου (GHG) όπου είναι δυνατόν.

Η αφήγηση γύρω από την κλιματική αλλαγή και τη βιωσιμότητα εξακολουθεί να διαμορφώνεται. Η κατανόηση αυτών των κινήτρων και πεποιθήσεων θα μπορούσε να βοηθήσει τις εταιρείες πουλερικών να αλληλεπιδράσουν καλύτερα με τους καταναλωτές.

 

Διαφορετικοί τύποι καταναλωτών με επίκεντρο τη βιωσιμότητα

Οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται για την κλιματική έξυπνη γεωργία μοιράζονται πολλές από τις ίδιες ανησυχίες με εκείνους που ενδιαφέρονται για την αναγεννητική γεωργία. Ωστόσο, έχουν διαφορετικά κίνητρα. Εδώ, υπάρχει αυτός ο πραγματικός ενθουσιασμός για την τεχνολογία και πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία για να λύσουμε ορισμένα από αυτά τα προβλήματα.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον στην έκθεση για την αναγεννητική γεωργία είναι ότι ο καταναλωτής της αναγεννητικής γεωργίας ήταν πραγματικά επικεντρωμένος στα φυσικά και επιθυμητά φυσικά προϊόντα, τα μη επεξεργασμένα προϊόντα, αυτή την επιστροφή στη φύση. Έτσι, παρά το γεγονός ότι βλέπουμε παρόμοιες ανησυχίες, ο πιο αφοσιωμένος καταναλωτής ή η trendsetter μας έχει διαφορετική νοοτροπία.