εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Σε Πλειστηριασμό Κοπάδια Προβάτων

0 comments

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας,  “Ν. Κρήτη”, οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης ευρισκόμενοι σε αδιέξοδο, οδηγούνται στη διαδικασία ξεπουλήματος των κοπαδιών τους.

Οι κτηνοτρόφοι μέσα σε αυτή την οικονομική λαίλαπα, βλέπουν τα κοπάδια τους να οδηγούνται στη διαδικασία του πλειστηριασμου και ήδη έχουν ξεκινήσει -σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Ν. Κρήτη” σε περιοχές του Ρεθύμνου.

Ο αντιπρόεδρος των κτηνοτρόφων του Ηρακλείου κ. Στρατής Σκουλάς αναφέρει σχετικά, ότι «Αν το κάνει η τράπεζα ή το κράτος γιατί χρωστά ο κτηνοτρόφος στο Δημόσιο, είναι εντελώς απαράδεκτο, αφού το ίδιο το κράτος ήδη οφείλει να μας δώσει χρήματα από επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Την ίδια ώρα ο κ. Χάρης Καλογεράκης, μέλος της Κίνησης κατά Πλειστηριασμών  Ρεθύμνου, υπογραμμίζει παράλληλα πως μπλοκαρίστηκαν οι εν λόγω πλειστηριασμοί. “Το μπλοκάραμε κι αυτό. Και θα τα μπλοκάρουμε όλα. Δε θα περάσει τίποτα από το Ρεθυμνο”, αναφέρει χαρακτηριστικά στη “Ν.Κ.”

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής, συνολικά δυο περιπτώσεις που ζώα κτηνοτρόφων ως περιουσιακά στοιχεία βρέθηκαν στο επίκεντρο πλειστηριασμου στο Ρέθυμνο.