εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Εξισωτική Αποζημίωση και Ασθένειες των Ζώων

0 comments

 

 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος συγκάλεσε την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 δύο συσκέψεις με θέματα αφενός τα «Προβλήματα στην καταβολή των εξισωτικών αποζημιώσεων» και αφετέρου τους «Κινδύνους από τις ασθένειες του ζωικού κεφαλαίου».
 
 
 
Στις συσκέψεις συμμετείχαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας (Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας κλπ.) και Καταπολέμησης Κουνουπιών κ. Παπαδόπουλος Σωτήριος, οΠροϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καβάλας κ. Καστανάς Λεωνίδας, η Προϊσταμένη του Τμήματος Κτηνιατρικής της ίδιας Διεύθυνσης κ.Αϊναλίδου Ευθαλεία, η Δασάρχης Καβάλας κ. Γεωργούση Ζωή, ο Προϊστάμενος της Περιφερειακής Μονάδας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γαλάνης Νικόλαος, η Προϊσταμένη της Νομαρχιακής Μονάδας ΟΠΕΚΕΠΕ Καβάλας κ. Ιορδανίδου Μαρία, οΑντιδήμαρχος Καβάλας κ. Καλανταρίδης Ηλίας, ο Αντιδήμαρχος Νέστου κ. Τσακαλίδης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου Τσάκαλος Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Θάσου κ. Ψαλίδας Νικόλαος, ο Πρόεδρος κ. Δημόπουλος Νίκος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Νομού Καβάλας, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Καβάλας κ. Λεπίδας Κωνσταντίνος και ο Διευθυντής της Ε.Α.Σ. Παγγαίου κ. Βαλσαμίδης Πασχάλης. 
 
Σκοπός των συναντήσεων ήταν ο εντοπισμός του μεγέθους του προβλήματος για την εξισωτική αποζημίωση, η προφύλαξη του ζωικού κεφαλαίου από τις ασθένειες και οι κίνδυνοι από τις μεταφορές των ζώων. 

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα συνεργασίας και όλοι οι φορείς συμφώνησαν να συνεχίσουν τις ενέργειές τους με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων.