εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Εξαγγελίες για το Αγροτικό Πετρέλαιο

0 comments

 

 
Πλαστές οι εξαγγελίες Σαμαρά για το αγροτικό πετρέλαιο, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΚΚΕ θεωρεί προεκλογικό τερτίπι το αφορολόγητο πετρέλαιο.
 
 
 
Ειδικότερα, το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει σε ανακοίνωσή του, ότι: "Ο πανικός της κατάρρευσης στις επικείμενες εκλογές, οδηγεί τον κ. Σαμαρά σε πλαστές εξαγγελίες για αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες, αλλά από την επόμενη χρονιά. Την ίδια ώρα αυτοδιαψεύδεται, καθώς η κυβέρνηση της αγροτικής καταστροφής προωθεί νέα μείωση της επιστροφής του ΕΦΚ πετρελαίου, κατά το 1/3 σε σχέση με πέρυσι και μάλιστα καθυστερεί την καταβολή της από τον περασμένο Φλεβάρη". 

" Ο αγροτικός κόσμος που βιώνει τις δραματικές συνέπειες της κρίσης, δεν εξαπατάται πλέον από τις ψεύτικες υποσχέσεις  του κ Σαμαρά και στις επικείμενες εκλογές θα αποδοκιμάσει με τον πιο ηχηρό τρόπο την μνημονιακή πολιτική που τον έχει οδηγήσει σε απόγνωση και έχει καταστρέψει τον παραγωγικό και κοινωνικό ιστό της υπαίθρου", καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
 
Από την πλευρά του, το ΚΚΕ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: Ξαναθυμήθηκε προεκλογικά ο Σαμαράς το αφορολόγητο πετρέλαιο, κοροϊδεύει τους αγρότες.
 
Σε δήλωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτικών Μπλόκων Ρίζος Μαρούδας με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τους αγρότες, τονίζει ότι οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού είχαν ξαναανακοινωθεί και πριν τις βουλευτικές εκλογές.