εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Μεταλλαγμένα σε Ζωοτροφές

0 comments

 

 
Δόθηκε έγκριση εργασιών, με απευθείας διαπραγμάτευση, εργαστηριακών αναλύσεων για γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς σε ζωοτροφές, από εξειδικευμένα εργαστήρια, για τις ανάγκες της Δ/νσης Εισροών Ζωικής Παραγωγής.
 
 
 
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, αποφασίζεται:
 
1. Εγκρίνουμε την ανάθεση εργασιών, με απευθείας διαπραγμάτευση, εργαστηριακών αναλύσεων για γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς σε ζωοτροφές από εξειδικευμένα εργαστήρια, κατά το έτος 2014, προϋπολογισθείσας δαπάνης 15.000,00 €, με το Φ.Π.Α., για τις ανάγκες της Δ/νσης Εισροών Ζωικής Παραγωγής, δεδομένης της έλλειψης υποδομής των ΕΕΚΥΖ (Εργαστήρια Ελέγχου Κυκλοφορίας Ζωοτροφών) της Χώρας να πραγματοποιήσουν τους συγκεκριμένους ελέγχους. 
 
2. Ορίζεται επιτροπή αποσφράγισης – αξιολόγησης, η επιτροπή η οποία συγκροτήθηκε, μετά από κλήρωση, για τη διενέργεια της διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με την απόφαση που μας κοινοποίησε, με το αριθμ. 2750/150303/4-12-2013 έγγραφό της, η Δ/νση Εισροών Ζωικής Παραγωγής, ενώ ως επιτροπή παραλαβής ορίζεται η μόνιμη επιτροπή προμηθειών – παραλαβών της Δ/νσης Εισροών Ζωικής Παραγωγής.  
 
3. Η δαπάνη των ανωτέρω υπηρεσιών, που προϋπολογίζεται στο ποσό των 15.000,00 €, με το Φ.Π.Α., θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τ.Γ.Κ. Φ. 110 – Κ.Α.Ε. 0439 και υπόκειται σε κρατήσεις, ποσοστού 3,072 %, καθώς και 0,10% υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, με τέλος χαρτοσήμου 3% (πλέον 20% εισφοράς υπέρ ΟΓΑ επί αυτού).  
 
4. Κατά την εξόφληση των υπηρεσιών θα παρακρατηθεί φόρος 8% επί της καθαρής αξίας αυτών, σύμφωνα με την παρ. 7, του άρθρου 5, του Ν. 2187/94, όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 2198/94.  
 
5. Εξουσιοδοτούμε τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Εισροών Ζωικής Παραγωγής, για την έγκριση των διαπραγματεύσεων της επιτροπής και την υπογραφή κάθε πράξης, που θα απαιτηθεί για την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, μέχρι και την αποστολή των δικαιολογητικών για πληρωμή.