εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας

0 comments

 Ομόνοια και συναδελφικότητα, προκειμένου να αφενός να επιβιώσουν οι κτηνοτρόφοι και αφετέρου να μπορέσει κατ’ επέκταση να αναπτυχθεί ο κτηνοτροφικός κλάδος ζητά ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας κτηνοτρόφων και κτηνοτροφικών συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας, Νίκος Παλάσκας. Σε όλη αυτή την προσπάθεια, θεωρεί απαραίτητη την αρωγή όλων των φορέων, της ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Περιφέρειας, προς τους κτηνοτρόφους με προτεραιότητα την άμεση επίλυση των προβλημάτων τους.


Αναλυτικά, ολόκληρη η επιστολή του νέου προέδρου αναφέρει τα εξής:  

Συνάδερφοι κτηνοτρόφοι,
Με μεγάλη την αίσθηση της ευθύνης ανέλαβα τα καθήκοντα του προέδρου της Ομοσπονδίας των κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας. Η χώρα μας βρίσκεται σε ένα μεταβατικό και άκρως αρνητικό στάδιο για όλους μας.
Ο κτηνοτροφικός κλάδος όμως και σε παλαιότερες δύσκολες εποχές ήταν αυτός που στήριξε και κράτησε στη ζωή τους Έλληνες. Απαιτείται, λοιπόν, και στις μέρες που διανύουμε, να κρατηθούμε στο επάγγελμα πάση θυσία για να βοηθήσουμε να βγει από το αδιέξοδο και η κτηνοτροφία, αλλά και  η ελληνική οικονομία.
Καλώ όλους τους συναδέλφους κτηνοτρόφους σε ενωτική συστράτευση  και ομόνοια μέσα από τις τραγικές συνθήκες που ζούμε να επικρατήσει η συναδελφικότητα για να μπορέσουμε να παλέψουμε και να επιβιώσουμε.
Θεωρώ απαραίτητη την αλληλεγγύη και βοήθεια όλων των φορέων, της ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιφέρειας προς τους κτηνοτρόφους και την άμεση προτεραιότητα επίλυσης των προβλημάτων μας.
Η Ομοσπονδία κτηνοτρόφων έχει παλέψει όλα αυτά τα χρόνια για την επιβίωση και ανάπτυξη του κτηνοτροφικού κλάδου. 
Δίνω την υπόσχεσή μου ότι θα συνεχίσω την πορεία του αγώνα μαζί με όλο το διοικητικό συμβούλιο ενωμένο και φυσικά, καλώ όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή της Ομοσπονδίας, διότι είναι το μοναδικό εργαλείο που μας έχει μείνει για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας.