εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Συνέδριο Ζωικής Παραγωγής

0 comments

 

Το 4ο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία- Zootechnia.
 
Η Οργανωτική Επιτροπή και τα τέσσερα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Λάρισας διοργανώνουν το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής.


Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν.  Γερμανός», Αίθουσα Α, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία- Zootechnia.


Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής είναι ευκαιρία για την ανάδειξη του ερευνητικού έργου που επιτελείται στα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής των ΤΕΙ, αλλά και στα υπόλοιπα Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Ιδρύματα, που ασχολούνται με τη Ζωική Παραγωγή.
Αποτελεί συνέχεια των τριών προηγούμενων συνεδρίων,  που διοργανώθηκαν με επιτυχία στην Άρτα (2006), τη Λάρισα (2008) και στη Θεσσαλονίκη (2011) από τα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής των αντίστοιχων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ). 


Το συνέδριο θα διαρκέσει μία ημέρα και θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις  εργασιών, σχετικές με τη ζωική παραγωγή, σε τρεις συνεδριάσεις. Ένα μέρος των εργασιών θα παρουσιασθούν  προφορικά, ενώ οι υπόλοιπες εργασίες θα παρουσιασθούν με τη μορφή poster. Σε περίπτωση που θα υποβληθούν περισσότερες εργασίες το συνέδριο μπορεί να μετατραπεί σε διήμερο.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων: Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Μακεδονίας – Θράκης.