εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Αυξήσεις στις Τιμές του Χοιρινού Κρέατος

0 comments
Αυξήσεις στις Τιμές του Χοιρινού Κρέατος

 

Με παρέμβαση-ενημέρωση προς το καταναλωτικό κοινό αντιδρά η Ομοσπονδία των Κρεοπωλών-ΠΟΟΚ έναντι των διαρκών αυξήσεων στις τιμές με τις οποίες οι κρεοπώλες προμηθεύονται το χοιρινό κρέας.

 

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της ΠΟΚΚ:

«Φίλε καταναλωτή,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) με γνώμονα την προστασία, την εξυπηρέτηση και το συμφέρον του φίλου καταναλωτή σε συνδυασμό με την  επιδιωκόμενη ποιότητα θα ήθελε να σε ενημερώσει για όσα συμβαίνουν γύρω από την αγορά του κρέατος το τελευταίο διάστημα.

Παρατηρείται αύξηση στην τιμή του χοιρινού κρέατος εξαιτίας της αφρικανικής πανώλης που ταλαιπωρεί την παγκόσμια αγορά, αν και δεν υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα. Είναι δηλαδή ένα παγκόσμιο φαινόμενο της αγοράς, που επειδή η Ευρώπη προμηθεύει τους πάντες, αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης η οποία και οδηγεί στην αύξηση της τιμής του χοιρινού κρέατος ενώ παράλληλα συμπαρασύρει και τα άλλα είδη.

Ο παραδοσιακός κρεοπώλης έχοντας αφομοιώσει ένα σημαντικό ποσοστό της μέχρι τώρα αυξητικής πορείας του κρέατος έχει φθάσει στα όριά του και για να συνεχίσει να σου προσφέρει ποιοτικό καλό κρέας κατ΄ ανάγκην υποκύπτει στο νόμο της αγοράς.

Παραμένουμε στο πλευρό σου και προασπιζόμενοι το συμφέρον σου θα  κάνουμε το καλύτερο για σένα, ώστε να μη λείψει κάτι από το εορταστικό τραπέζι σου.!!!»