εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Κλαδικός Συνεταιρισμός Προβατοτρόφων

0 comments
Κλαδικός Συνεταιρισμός Προβατοτρόφων

 

Ο νεοσύστατος Εθνικός Κλαδικός Συνεταιρισμός Προβατοτρόφων (πρώτος κλαδικός συνεταιρισμός στην Κτηνοτροφία) καλεί τους παραγωγούς να συμμετέχουν στη λειτουργία του και να εγγραφούν ως μέλη. 

 

Η νεοσύστατη οργάνωση ξεκίνησε τη λειτουργία της στο Αμύνταιο.

Ιδρυτικά μέλη του Κλαδικού Συνεταιρισμού είναι οι: ΕΑΣ Καλαβρύτων, ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Λιβαδίου, ο Συνεταιρισμός Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσώνας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας, ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αιγοπροβατοτροφίας περιοχής Αμυνταίου, ο Θρακών Αμνός, ο Αγροτικός Βιομηχανικός Συνεταιρισμός Προσοτσάνης και ο Α.Σ. Αιγοπροβατοτρόφων Πιερίας.

Στην ανακοίνωσή του ο Κλαδικός Συνεταιρισμός αναφέρει: «ήδη το καταστατικό του εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο Αμυνταίου και ο Συνεταιρισμός λειτουργεί πλέον με έδρα το Αμύνταιο.

Ο πρωταρχικός στόχος του Συνεταιρισμού είναι να γίνει ο πρώτος Εθνικός Κλαδικός Συνεταιρισμός στην Κτηνοτροφία.

Πιστό σ’ αυτό το στόχο, το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους εν λειτουργία Συνεταιρισμούς Αιγοπροβατοτροφίας της χώρας να κάνουν αίτηση εγγραφής στο Συνεταιρισμό, ώστε το πρώτο επίσημο Δ.Σ. να είναι όσο το δυνατό αντιπροσωπευτικότερο.

Η επικοινωνία των Συνεταιρισμών μπορεί να γίνει   με το γραφείο του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτροφίας περιοχής Αμυνταίου στο 23860 23202, Ε –mail: info@e-poimenon.gr».