εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Έκθεση FOODEX 2014

0 comments

 

 
Η FOODEX 2014, η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και τεχνολογιών τροφίμων, πραγματοποιείται στη Σμύρνη της Τουρκίας από τις 23 έως 26 Οκτωβρίου.
 
 
 
Στην έκθεση αυτή θα συμμετέχουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες και μέσω των επαφών με τους επαγγελματίες του κλάδου θα προκύψουν πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες. 

Η FOODEX 2014 θα λάβει χώρα στο İzmir International Fairground και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τροφίμων, Γεωργίας και κτηνοτροφίας της επαρχίας του İzmir, του δήμου του İzmir, του εμπορικού επιμελητηρίου του İzmir, του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της περιφέρειας του Αιγαίου, του Συνδέσμου Εξαγωγέων του İzmir, της Ομοσπονδίας Τουρκικών Εστιατόρων και Ζαχαροπλαστών, της Ομοσπονδίας Τουρκικών Εμπόρων και Βιοτεχνών, Κρεοπωλών, κτηνοτρόφων, κλπ.

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν  επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της ανωτέρω έκθεσης στις  23  έως 26 Οκτωβρίου  2014 και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της “ GENCIZ “ στη Σμύρνη.

Το επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία καλύπτουν:
 
Α. Το κόστος του ξενοδοχείου 5 αστέρων για 2 νύχτες με πρωινό.
Β. Το κόστος μεταφοράς από το αεροδρόμιο Izmir Adnan Menderes Airport. (ADB) προς το ξενοδοχείο και  στον εκθεσιακό χώρο καθημερινά.
Γ. Δωρεάν εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση 
Δ. Χρήση της  αίθουσας VIP του εκθεσιακού κέντρου για επιχειρηματικές συναντήσεις

Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν τις εκθέσεις μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση και να τη στείλουν στα e-mail  info@etee.gr 

Περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις συμμετοχής στην επιχειρηματική αποστολή: τηλ. 2117000264-7