εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Τεχνολογίες στο Γαλακτοκομικό Κλάδο

0 comments

 

Η 4η έκθεση για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στο γαλακτοκομικό κλάδο θα λάβει χώρα στην Ινδία το διάστημα από 22-24 Αυγούστου 2014.
 
 
 
Η Ινδία κατατάσσεται ως μια από τις μεγαλύτερες γαλακτοπαραγωγικές χώρες  για την περίοδο 2010-11 με ετήσια παραγωγή 116,2 εκατ. τόνους. Γενικά η παραγωγή γάλακτος της Ινδίας αντιστοιχεί περίπου στο 16% της συνολικής παγκόσμιας παραγωγής. 

Το υπουργείο γεωργίας της χώρας έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο εθνικό πρόγραμμα (Dairy project Phase-I) για να αυξήσει την παραγωγικότητα των ζώων, να παρέχει περισσότερα έσοδα σε 70 εκατ. μικρούς παραγωγούς γάλακτος της Ινδίας και να αναβαθμιστούν οι εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος στους συνεταιρισμούς και στον ιδιωτικό τομέα. 

Για την ώρα, η παραγωγή γάλακτος αυξάνεται με ρυθμό 3,3%, ενώ η κατανάλωση αυξάνεται με ρυθμό  5% αφήνοντας ένα κενό μεταξύ ζήτησης και προσφοράς. 

Η έκθεση DairyTech 2014, επομένως, θα είναι μια ευκαιρία για τους κτηνοτρόφους, τη βιομηχανία γάλακτος και συναφείς αγροτικές δραστηριότητες που θέλουν να επεκτείνουν ή και να διαφοροποιήσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. 

Περισσότερες πληροφορίες (στα αγγλικά): http://dairytechindia.in/