εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Αυτόματοι Πωλητές του «ΘΕΣΓάλα»

0 comments

 

Μετά την ανταπόκριση των Λαρισαίων, ο συνεταιρισμός αγελαδοτρόφων «ΘΕΣ Γάλα» θα εγκαταστήσει 4 νέους αυτόματους πωλητές γάλακτος. 
 
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα larissanet.gr, η Διοίκηση του Συνεταιρισμού, προγραμματίζει την επέκταση του δικτύου των αυτόματων πωλητών, οι οποίοι χαρακτηρίζονται πλέον, ως άμεσης προτεραιότητας. Έτσι, μέσα στους επόμενους δυο μήνες, θα έχουν τεθεί σταδιακά σε λειτουργία, σε σημεία της πόλης, οι τέσσερις νέοι αυτόματοι πωλητές, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την αποφυγή των ουρών που είναι πλέον σχεδόν μόνιμο φαινόμενο τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Επίσης, τις αμέσως επόμενες ημέρες, αναμένεται στους λειτουργούντες αυτόματους πωλητές να γίνει αντικατάσταση των δεξαμενών γάλακτος, με μεγαλύτερες, ώστε ο ανεφοδιασμός να γίνεται με μεγαλύτερη ευχέρεια και υπο καλύτερο έλεγχο.

Αν και οι άνθρωποι του Συνεταιρισμού, τηρούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, η μέχρι τώρα ανταπόκριση των Λαρισαίων δείχνει ότι η προσπάθεια, που στηρίζεται στο ιδιαίτερα καλό προϊόν, ριζώνει για τα καλά στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.