εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Αυτό το Χωράφι είναι η Επιχείρησή σου

0 comments

 

Στις 15 Οκτωβρίο,υ στο ξενοδοχείο Αμαλία, στο Ναύπλιο, στις 10.00 π.μ.  πραγματοποήθηκε συνέδριο με τίτλο «Αυτό το χωράφι είναι η επιχείρησή σου».
 
Το συνέδριο διοργανώθηκε από την ΜΙΛΗΤΟΣ, σε συνεργασία με την mscomm, copa*cogeca και ΙΜΕΔΕ, στα πλαίσια του έργου farmsUP!.

Το έργο farmsUP! (που παραπέμπει λεκτικά στις επιχειρήσεις startUP) είναι συγχρηματοδοτούμενο έργο με την Ευρ. Επιτροπή, στο Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης, το οποίο μελέτησε, επέλεξε και προωθεί από το σύνολο των χρηματοδοτηθέντων και υλοποιηθέντων μέχρι σήμερα έργων από την ΕΕ, τα 22 έργα του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης της Ε.Ε., τα οποία εστιάζουν κυρίως σε θέματα αγροτικής επιχειρηματικότητας, branding αγροτικών προϊόντων, αγροτικοτουρισμό και σε παρεμφερή με την αγροτική επιχειρηματικότητα θέματα. 

Τα 22 αυτά προ-επιλεγμένα έργα, παρέχουν στους αγρότες, αλλά και στο ευρύτερο κοινό, απαραίτητα εκπαιδευτικά βοηθήματα και εργαλεία, τα οποία μπορούν να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές δεξιότητες και ικανότητες των αγροτών και να τους ωθήσουν να προσεγγίσουν την παραγωγή τους, αλλά και τη διάθεση των προϊόντων τους, πιο επιχειρηματικά και άρα, πιο αποτελεσματικά.

Η ιστοσελίδα www.farmsUP.eu παροτρύνει τους αγρότες να σκεφτούν περισσότερο ως επιχειρηματίες μέσα από «έξυπνη» αναζήτηση των έργων που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες του κάθε αγρότη και ενός «παιχνιδιού» που δείχνει στον αγρότη ή στον ενδιαφερόμενο πόσο επιχειρηματικά σκέφτεται. Παράλληλα το site www.farmsup.eu φιλοξενεί φωτογραφικό διαγωνισμό, που περιμένει την ελεύθερη συμμετοχή όλων.

Για περισσότερες πληροφορίες, αρμόδιος ο κ Σ. Γεωργακόπουλος,: georgakopoulos@militos.org, 210 6772129.