εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Φεστιβάλ Νέων Υπαίθρου στην Πρέβεζα

0 comments

 

 
Η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Νέων Υπαίθρου, στις 6-8 Σεπ 2013, στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.
 
 
Το Δ.Σ. της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας πήρε την συγκεκριμένη απόφαση,  αφού έλαβε υπόψη πολλούς προβληματισμούς μελών της ΕΝΑ Πρέβεζας, αλλά και νέων ανθρώπων που επέστρεψαν ή θέλουν να ασχοληθούν με τα αγροτικά επαγγέλματα (γεωργός, κτηνοτρόφος, ψαράς, δασοκόμος) και την ζωή στην ύπαιθρο. 

Όχι μόνο οι Νέοι Αγρότες, αλλά όλοι οι Νέοι και Νέες που ζουν και εργάζονται έξω από τις μεγάλες πόλεις, ακόμα και αυτοί που έχουν ισχυρά ενδιαφέροντα να επιστρέψουν στην ύπαιθρο ή να πάνε πιο κοντά και να ζήσουν μέσα στην φύση, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με άλλους νέους και νέες από όλη την Ελλάδα.

Στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Νέων Υπαίθρου η Ε.Ν.Α. Πρέβεζας μαζί με νέους από ολόκληρη την Ελλάδα θα αναζητήσουν τα πλεονεκτήματα της υπαίθρου θα τα αναλύσουν και θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν καλύτερα τον πλούτο που τους προσφέρει, με φροντίδα για το φυσικό περιβάλλον, αλλά και το κοινωνικό, πολιτιστικό, τεχνολογικό και άλλα περιβάλλοντα στην ύπαιθρο.