εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Διεθνής Έκθεση για την Εφοδιαστική Αλυσίδα

0 comments

 

Η 4η Διεθνής «Εφοδιαστική Αλυσίδα– Μεταποίηση – Συσκευασία – Logistics» πραγματοποιείται μεταξύ 5 – 8 Απριλίου 2013, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.
 
Στόχος της έκθεσης είναι να δοθεί μία συνολική εικόνα για την προμηθευτική αγορά των 3 συγγενών κλάδων, να ενημερώσει για νέα προϊόντα και υπηρεσίες που απλοποιούν τις διαδικασίες και οδηγούν σε τακτικές μείωσης του κόστους (cost saving) και να ενδυναμώσει τους δεσμούς μεταξύ προμηθευτών – πελατών.
Θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης συναφών ημερίδων και εκδηλώσεων, στο πλαίσιο της έκθεσης.
 
Η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα– Μεταποίηση – Συσκευασία – Logistics» αποτελεί το μόνιμο, σταθερό, επιτυχημένο ραντεβού της αγοράς εφοδιαστικής αλυσίδας ανά διετία.  Την έκθεση διοργανώνουν  η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό της αγοράς «Supply Chain & Logistics» και η διοργάνωση «ανοίγει» για να αγκαλιάσει στους κόλπους της συγγενείς αγορές και κλάδους, δίνοντας το μήνυμα για ευρείες συνέργιες, που θα δημιουργήσουν μεγάλες επιτυχίες κόντρα στην κρίση, «χτίζοντας» την 4η Διεθνή «Εφοδιαστική Αλυσίδα– Μεταποίηση – Συσκευασία – Logistics».
 
Η ευρεία έννοια της εφοδιαστικής αλυσίδας θα αποκτήσει όλη τη σημασία της στην 4η διοργάνωση της έκθεσης, η οποία θα αποτελέσει ορόσημο για τις κλαδικές εκθέσεις του βιομηχανικού, βιοτεχνικού και εμπορικού χώρου. Δύο νέες ενότητες – βασικοί κρίκοι της εφοδιαστικής αλυσίδας θα παρουσιαστούν έμπρακτα στη διοργάνωση του 2013.
 
Η παραγωγή – μεταποίηση και η συσκευασία, αναπόσπαστα προγενέστερα στάδια των logistics και των μεταφορών θα αποτελέσουν τους 2 νέους τομείς της έκθεσης. Με νέο αέρα σε νέο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο η 4η διοργάνωση της έκθεσης Εφοδιαστική Αλυσίδα (Μεταποίηση – Συσκευασία – Logistics) με νέες θεματικές και στην πράξη και στον τίτλο της,  θα σημάνει την πληρέστερη έκθεση και θα προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση και λύσεις για τις επιχειρήσεις του βιομηχανικού – βιοτεχνικού και εμπορικού τομέα.
 
H έκθεση, που για ακόμη μια φορά υποστηρίζεται από την επίσημη πολιτεία και τους επίσημους φορείς των εμπλεκόμενων κλάδων, δίνει νέα προοπτική στο σύνολο της αγοράς, με κεντρικό μήνυμα «restart your business!».
 
Η νέα προοπτική που δίνει στον επιχειρηματικό κόσμο, η διευρυμένη έκθεση, παραδίδοντας μαθήματα καλών εταιρικών συνεργιών, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλης γκάμας επισκεπτών από την πλευρά της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας και του εμπορίου. Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι επιχειρηματίες, διευθύνοντες σύμβουλοι αλλά και τεχνικοί υπεύθυνοι μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων, προμηθευτών, χονδρεμπορίου και λιανικού εμπορίου και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δημοσίου.