εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Πρόβατο Φυλής Φριζάρτα

0 comments

 

 
Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει, ότι θα συμμετέχει στην 8η Zootechnia 2013 – (7-10/2/2013 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στο Περίπτερο 1 στο Σταντ 22.
 
Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός στο πλαίσιο των ενεργειών για την προβολή και προώθηση του προγράμματος γενετικής βελτίωσης, το οποίο εφαρμόζεται στο πρόβατο φυλής Φριζάρτα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στη Zootechnia 2013.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνεταιρισμού, η ZOOTECHNIA είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Bαλκάνια. Ανοίγει τις πύλες της κάθε δύο χρόνια στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει τις εξελίξεις στον κτηνοτροφικό – πτηνοτροφικό κλάδο. 

Στόχος της είναι να ενημερώνει και να προβάλλει όλα τα σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων, μηχανημάτων, υπηρεσιών και ερευνών καθώς και να συμβάλλει στη διεύρυνση νέων αγορών και στη δημιουργία νέων συναλλαγών.


Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη συνάντηση του κλάδου σας περιμένει. Θα είμαστε στο Περίπτερο 1 στο Σταντ 22, για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν τόσο τις τεχνικές και μεθόδους γενετικής βελτίωσης, όσο και των παραγόμενων βελτιωμένων ζώων.

Η ZOOTECHNIA έχει χώρο για όλους!

Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού