εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Κλάδος Τροφίμων και Ποτών

0 comments

 

 
Τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν το παρόν και το μέλλον του κλάδου των τροφίμων και ποτών, σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται ραγδαία, συζητήθηκαν σε συνέδριο.
 
 
 
Η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων έγινε στο πλαίσιο του «Food for success conference», το οποίο θα πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό Κέντρο Helexpo (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), την Τρίτη 1η Ιουλίου 2014.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Palladian Conferences και τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Συνδέσμου Βιομηχανικών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Στελέχη του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, ειδικοί από τους χώρους της παραγωγής και διάθεσης προϊόντων, ανέπτυξαν τις απόψεις τους για τις εξελίξεις που σηματοδότησε η οικονομική κρίση, οι κανονιστικές ρυθμίσεις καθώς και οι ευκαιρίες και προκλήσεις στον συγκεκριμένο τομέα. Το συνέδριο εστίασε στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που δημιουργούνται στον κλάδο, τους παρόχους τεχνολογίας και υπηρεσιών καθώς επίσης και την δορυφορική βιομηχανία. 

Θεματολογία: 

•Τάσεις και προκλήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών
•Διεθνές Εμπόριο: Προτεραιότητες για την είσοδο σε νέες αγορές
• Marketing: Πώς να αντιμετωπίσετε τη νέα πραγματικότητα του καταναλωτή
•Καινοτομία και τεχνολογία το κλειδί για επιτυχημένες επιχειρήσεις