εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Έκθεση Φωτογραφίας για τη νέα ΚΑΠ

0 comments

 

 
Η ισπανική Αγροτική Ένωση Νέων Αγροτών (Asaja), σε συνεργασία με τη Copa-Cogeca και τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Φυτοπροστασία (Ecpa), διοργανώνουν μια δεξίωση με κοκτέιλ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 24 Μαρτίου με σκοπό να λανσάρουν μια έκθεση φωτογραφίας με θέμα τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ).
 
 
 
Ειδικότερα, το θέμα της έκθεσης φωτογραφίας θα είναι: «Η νέα ΚΑΠ 2014-2020:Το μέλλον των αγροτών, το μέλλον της κοινωνίας». Ο διαγωνισμός φωτογραφίας είχε ξεκινήσει το 2013 και οι νικητές αυτού του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα έργα τους να εκτίθενται στο Ευρωκοινοβούλιο. Οι εικόνες αφηγούνται την ιστορία αισιοδοξίας της αγροτικής κοινότητας και τονίζουν την ανάγκη οι αγρότες να συνεχίσουν να υπηρετούν την κοινωνία όπως έχουν κάνει εδώ και χιλιάδες χρόνια. 

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου (COMAGRI), Πάολο Ντε Κάστρο. 

Ομιλητές υψηλού επιπέδου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Asaja, τον Ecpa και την Copa-Cogeca στα πλαίσια της εκδήλωσης θα μοιραστούν τις σκέψεις τους για το μέλλον της ευρωπαϊκής γεωργίας.

Την εκδήλωση στηρίζει και η Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Κομισιόν.

Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: amanda.cheesley@copa‐cogeca.eu.